Tribes x Renew Art Gallery:
Wanneer een werkruimte wordt omgevormd tot een museum voor opkomende kunst.

Het partnerschap tussen Tribes en Renew Art Gallery is een initiatief van Prométhéa asbl.

Tribes biedt werkruimten, virtuele kantoren en vergaderzalen aan. En niet om het even welke! Sinds 2015 laten zij zich leiden door één missie: stimulerende en inspirerende werkplekken aanbieden in plaats van saaie en monotone kantoren. In 2017 werden ze zelfs verkozen tot ‘s werelds meest stijlvolle coworking-ruimte door het lifestyle magazine Luxury For Men.

Renew Art Gallery positioneert zich ook als springplank naar de kunstmarkt voor opkomende kunstenaars. De promotie van deze kunstenaars wordt georganiseerd door middel van tentoonstellingen. De vereniging produceert ook professioneel presentatiemateriaal dat nuttig kan zijn voor de kunstenaars in hun verder parcours en hen in staat stelt online te verkopen.

Samen hebben ze een collectieve tentoonstelling georganiseerd ter gelegenheid van de 4e verjaardag van de Tribes-kantoren in het Centraal Station van Brussel. Deze mooie ervaring heeft geleid tot een duurzaam partnerschap: Tribes Inspiring Workplaces is de officiële gastheer geworden van de permanente collectie van Renew Art Gallery.

Renew Art Gallery, Tribes en Prométhéa nodigen u uit voor de vernissage ter inhuldiging van het partnerschap begin december!