Photographie du réseau des entreprises membres de Prométhéa - Foto van het netwerk van bij Prométhéa aangesloten bedrijven

Ons netwerk van geëngageerde bedrijven

Ons netwerk telt meer dan 120 geëngageerde bedrijven die cultuur en erfgoed ondersteunen. Bedrijven die door partnerschappen te ontwikkelen betekenis geven aan hun engagement.

Ons netwerk van culturele actoren

Prométhéa heeft bevoorrechte relaties opgebouwd met culturele instellingen in Brussel en Wallonië

Réseau d'acteur culturel - visuel - Netwerk van culturele actoren - visueel
Photographie d'un lauréat du Prix Sambria de Prométhéa

Collectieven van mecenasbedrijven

Sinds 2003 heeft Prométhéa de oprichting van nieuwe collectieven van mecenasbedrijven vermenigvuldigd. Door hun menselijke en financiële middelen te bundelen, zorgen de bedrijven die lid zijn van een collectief ervoor dat zij een concrete impact hebben op de gesteunde projecten.

Elk jaar lanceert onze vereniging via haar verschillende collectieven 6 projectoproepen ten gunste van cultuur en erfgoed.

Collectieven van mecenasbedrijven

Ontwikkelt u een creatief of artistiek project, of een project ter valorisatie van gebouwd erfgoed? Hebt u een probleem en wilt u advies van een deskundige op dit gebied?

Dankzij ons platform voor mecenaat van competenties kunt u geëngageerde bedrijven ontdekken die bereid zijn om hun deskundigheid met u te delen om u te helpen uw project te verwezenlijken!

Visuel plateforme mecenat de compétences - ©Florence Defraire