Photo allen overy

Allen & Overy LLP

Allen and Overy (Belgium) LLP is een van de toonaangevende advocatenkantoren in België met kantoren in Brussel en Antwerpen die een volledig geïntegreerde juridische dienstverlening bieden. Met een team van meer dan 125 advocaten in België en 3.000 advocaten wereldwijd adviseren wij grote lokale en internationale bedrijven, financiële instellingen en overheidsinstanties.
Ons werk is internationaal, maar we hebben diepe wortels in België waar we al meer dan 40 jaar actief zijn. De meeste van onze dossiers zijn complex, grootschalig, urgent en internationaal van aard, en omvatten vaak meerdere rechtsgebieden (M&A, financieel recht, arbeidsrecht, geschillenbeslechting, IP, IT, fiscaal recht, gegevensbescherming, milieurecht, publiekrecht, enz.). Cliënten genieten van een naadloze integratie van alle juridische praktijkgebieden en van het internationale netwerk van A&O, waardoor wij wereldwijd een one-stop-shop zijn voor juridische ondersteuning.
Ons kantoor heeft een passie voor het helpen van anderen. Daarom stellen wij in het kader van onze pro bono-werking de vaardigheden van zowel onze advocaten als zakelijke professionals ter beschikking om oplossingen te vinden voor enkele van de meest dringende maatschappelijke problemen. Wij vinden het een strategische prioriteit dat onze mensen hun expertise niet alleen inzetten voor onze klanten, maar ook voor de gemeenschap om ons heen.
Een belangrijk element van onze pro bono-strategie is de ondersteuning van de Belgische culturele, erfgoed- en beeldende kunstsector, vanwege de essentiële rol die deze sector in de samenleving speelt. Wij doen dit zowel via financiële steun als via pro bono werk (juridisch advies) voor organisaties als Prométhéa en andere organisaties die door Prométhéa bij ons worden geïntroduceerd. Wij zijn er trots op partner te zijn van Prométhéa omdat zij ons toegang geeft tot een breed scala van verschillende interessante en innovatieve projecten in België.

Ontdek het bedrijf