thumbnail_Event Pelletier_1

ARTONE

Sinds 2014 worden wij gedreven door een leercultuur, nieuwsgierig en erkend voor onze creativiteit en techniciteit. Wij ontwikkelen ambitieuze stedelijke projecten van elke omvang op locaties die opnieuw moeten worden uitgevonden, op het kruispunt van gebruik en innovatie. Wij beheren – voor eigen rekening, maar ook in partnerschap met particulieren of bedrijven – alle elementen die bijdragen tot het succes van residentiële, kantoor-, commerciële of gemengde (her)ontwikkelingen.

Met een team van 12 ervaren professionals en omringd door een panel van betrouwbare en hoogwaardige externe medewerkers bedienen wij zowel particuliere als institutionele cliënten. Samen creëren we de alchemie die nodig is om projecten tot bloei te brengen.

Sinds 2020 steunt Artone het NAMOSA-collectief van Prométhéa en geeft daarmee blijk van zijn wil om deel te nemen aan een van de hedendaagse sociale uitdagingen: de ontwikkeling van alle kunsten, hun toegang voor iedereen en het behoud van ons erfgoed. Artone is er trots op creatieve en originele creaties te promoten die deel uitmaken van een duurzame en progressieve samenleving.

Ontdek het bedrijf