reduit-Chantier-Marche-00084-PELE-MELE

Dûchene SA, opgericht in 1930 en sinds 1990 lid van de groep Eiffage, is een belangrijke speler in de bouwsector, met name in Wallonië.

Wij ontwikkelen onze activiteiten op het gebied van het ontwerp en de bouw van alle soorten gebouwen, terwijl wij een belangrijke activiteit behouden op het gebied van grote civieltechnische en infrastructuurprojecten. Om tegemoet te komen aan de eisen van een snel veranderende markt, investeren wij fors in duurzame ontwikkeling, met name via onze timmerwerkplaats om aan de groeiende behoeften van de markt te voldoen. Wij zijn ook betrokken bij spoorwegelektrificatie en zijn actief in brownfieldsanerings- en saneringsprojecten.

Voor de uitvoering van onze projecten beschikken wij over een pool van meer dan 250 arbeiders, ondersteund door een competente staf van werfleiders en toezichthouders. Ter ondersteuning van deze uitvoeringsteams beschikken wij over gespecialiseerde diensten: Ontwerpbureau – Methoden- en planningsbureau – Inkoopafdeling – Topografische afdeling – QSE afdeling.

Als succesvol bedrijf kunnen en willen wij bijdragen aan een betere wereld. Wij steunen financieel diverse goede doelen, maar ook non-profitorganisaties, studentenverenigingen, sportevenementen en lokale initiatieven.

Lid van Prométhea sinds 2018. Als bouwbedrijf met een sterke aanwezigheid in Charleroi was de aansluiting bij Sambria voor ons een voor de hand liggende keuze.

Ontdek het bedrijf