banner_default

Marc TAVIET is een algemene bouwonderneming gevestigd in Floreffe, op 10 km van Namen, actief in de private en publieke sector.

Het is goedgekeurd in klasse 6.

Het werd in 2003 opgericht door Marc Taviet en zijn vrouw en in 2022 overgenomen door Geoffroy Doquire.

Er werken ongeveer tien werknemers en twintig arbeiders.

Het bedrijf voert nieuwe constructies en uitbreidingen, renovaties of transformaties van bestaande gebouwen uit (scholen, woningen, appartementsgebouwen, crèches, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enz.)

De vestigingen kunnen oplopen tot 3 à 4 miljoen euro bij een jaaromzet van meer dan tien miljoen euro.

Jong, dynamisch en modern, Marc TAVIET legt bijzondere nadruk op het respect voor elke betrokkene, in de overtuiging dat de goede kwaliteit van de menselijke relaties (klant, architect en personeel) de basis is van elk succes.

Het hoofddoel is de tevredenheid van de klant.

Investeren in de ondersteuning van het culturele milieu van Namen is essentieel voor haar bestuurders.

Cultuur is een vitaal element van een dynamische samenleving en komt tot uiting in de manier waarop wij ons het verleden herinneren en ons de toekomst voorstellen.

In dit opzicht staat de bouw zeer dicht bij de culturele sector. Het gaat ook om het herinneren van ons verleden en het bedenken van onze toekomst.

Daarom is het belangrijk dat deze twee essentiële onderdelen van een actieve samenleving elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen.

Dit is wat de directeuren van de onderneming al enkele jaren proberen te bereiken met hun investering in Prométhéa en het Namosa collectief.

Ontdek het bedrijf