banner_default

Bouwen in vertrouwen is het motto van SA Entreprises Koeckelberg in Gilly.
Opgericht in 1929, blijft het een volledig onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn lange levensduur dankt aan zijn voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid, maar ook aan de ernst, het respect en de eerlijkheid ten opzichte van zijn klanten, zijn personeel en zijn partners.
Op al haar sites en in al haar projecten geeft zij blijk van dezelfde wil om vooruit te gaan en haar verwezenlijkingen te markeren met het zegel van haar deskundigheid. De prioriteit van haar teams is het respecteren van de bouwtermijn, met een constante zorg om de tevredenheid van elk van haar publieke en particuliere klanten te garanderen.
Koeckelberg vertrouwt op zijn eigen teams om projecten uit te voeren en vooruitgang te boeken in de ambachten. Deze 150 hooggekwalificeerde mannen en vrouwen verdedigen met trots hun kleuren ten behoeve van de eindklant: metselaars, bekistings- en timmerlieden, ijzerwerkers, kraanmachinisten, machinisten, ingenieurs, managers en werknemers.
Wat sponsoring betreft, steunt het bedrijf discreet lokale projecten die synoniem zijn met kwaliteit en nabijheid: het Fotomuseum van Charleroi bijvoorbeeld. Fotografie is een kunstvorm die door het bedrijf wordt gewaardeerd. Het bedrijf neemt ook deel aan de solidariteitsactie van de “Stichting Papillon” ten gunste van de kansarme jeugd van Charleroi.

Ontdek het bedrijf