banner_default

EERLIJKE, HEDENDAAGSE EN DUURZAME ARCHITECTUUR

EA ETAU Architects is een architectenbureau met ervaring in het ontwerpen en beheren van grote projecten in zowel de openbare als de particuliere sector, die teruggaat tot de jaren 1960.

Ons bureau bestrijkt alle gebieden van de architectuur: gezondheidszorg, huisvesting, kantoren, openbare voorzieningen en stadsontwikkeling.

Tegenwoordig is de kernactiviteit van ETAU steeds meer gericht op zachte architectuur, voor een kwetsbaar publiek, van baby’s tot ouderen, met projecten zoals crèches, opvangcentra voor gehandicapten, ziekenhuizen, faciliteiten voor begeleid wonen en verpleeghuizen.

Onze architectonische benadering is eigentijds en eerlijk, en weerspiegelt een gevoelige benadering tussen de mens en zijn omgeving; zij combineert creativiteit, architectonische kwaliteit, stedelijke integratie, functionaliteit, duurzaamheid en technische efficiëntie met bijzondere en permanente aandacht voor de economie van het project. De omvang van ons kantoor maakt een persoonlijke en intensieve relatie met de cliënt mogelijk om aan zijn verwachtingen en doelstellingen te voldoen.
ETAU Architecten is sinds augustus 2018 lid van Prométhéa.

Ontdek het bedrijf