Extia_equipe

WIE ZIJN WIJ?
Bij Extia, een ingenieursbureau, is het “Eerst wie, dan wat!
Sinds 2007 zijn wij ervan overtuigd dat het succes van de projecten van onze klanten afhangt van de professionele en persoonlijke ontplooiing van onze medewerkers, en daarom stellen wij de mens centraal.
Vandaag telt Extia meer dan 1.850 werknemers in 16 kantoren in Frankrijk en Europa.
Wij werken in een breed scala van sectoren: Banking/Finance/Insurance, Digital, Telecom, Energy, Transport, Health, etc. en ondersteunen onze klanten in alle fasen van hun projecten op een agile manier.
In de overtuiging dat welzijn prestaties genereert, is Extia sinds 2012 opgenomen in de ranglijst van Great Place To Work®. Een Extien(ne) zijn betekent evolueren in een omgeving gebaseerd op transparantie, samenwerking, intrapreneurship, voortdurende verbetering en het plezier van samenwerken.

EXTIA IS OOK:
Een verantwoordelijke onderneming die haar werknemers steunt in hun associatief engagement en hen laat deelnemen aan sociale en humanitaire acties. Sinds 2015 zijn meer dan 25 verenigingen ondersteund en 50 projecten uitgevoerd door middel van vaardigheden, financiële steun en sponsoring in natura. #GreatPlaceToLive

Het is in die geest dat ons agentschap Extia Belgium in 2020 lid werd van Prométhéa. Door ons aan te sluiten bij de Akcess collectief van bedrijfssponsors willen wij op concrete wijze artistieke projecten steunen en zo de toegang tot cultuur voor iedereen bevorderen!

Ontdek het bedrijf