houppe brasserie

Een passie voor bieren met karakter. Het plezier en de nieuwsgierigheid om verschillende, traditionele en typische producten te proeven.

De passie van een stad: Namen.
Het is via onze bieren dat we ook Namen willen delen…
Na slechts twee jaar van bestaan is het niet zonder trots dat het team van La Houppe zijn microbrouwerij in Namen installeert. L’Echasse” heeft zijn zinnen gezet op de voormalige brouwerij Balon-Perrin (uit 1812) aan de oevers van de Maas in Namen. Het is in deze oude brouwerij dat L’Echasse een brouwzaal van 10 Hl en 3 fermentoren met een totale capaciteit van 100 Hl heeft verplaatst. Alle elementen die voor hem belangrijk waren bij dit project zijn nu aanwezig: een flexibel productiemiddel, een locatie in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Namen, op een plaats met een brouwgeschiedenis.

Onze brouwerij is een geheel van uiteenlopende vaardigheden die wij ten dienste stellen van het welslagen van een project: Namen voorzien van een eigen microbrouwerij.

Ons avontuur is ook het leven van een project, we willen dat het evolueert en we passen het aan als we mensen ontmoeten, kansen, feedback van proevers… Aarzel nooit om contact met ons op te nemen om ons uw mening, uw adviezen te geven… We zijn meer dan bereid om…

Ontdek het bedrijf