banner_default

WERY is een advocatenkantoor dat bestaat uit een dertigtal advocaten die onder meer gespecialiseerd zijn in vastgoed- en stedenbouwrecht.

Met een ervaring van meer dan veertig jaar komt WERY zowel tussen op het gebied van advies in het kader van de uitvoering van een vastgoedproject als bij conflicten tussen de actoren van de bouw. WERY staat architecten, bedrijven, eigenaars van particuliere en openbare gebouwen, landmeters, notarissen, ingenieurs, promotoren, enz. bij in de specifieke kwesties van het vastgoedrecht, met het oog op een efficiënte en snelle oplossing.

Het dynamisme van ons kantoor impliceert dat elke advocaat zich voortdurend bijschoolt in de verschillende domeinen van het vastgoedrecht. De advocaten van WERY nemen ook deel aan talrijke conferenties als sprekers in alle domeinen van het vastgoed- en stedenbouwrecht.

Vanwege haar bijzondere belangstelling voor het vastgoedrecht en bouwkundige projecten in het algemeen, volgt WERY de ontwikkelingen op dit gebied op de voet.

Véronique BRUSSELMANS, vertegenwoordiger en geassocieerd advocaat bij WERY, treedt op als lid van het collectief Bruocsella.

Ontdek het bedrijf