De modules van de mecenaatschool

Photo d'une formation de Prométhéa

Opleidingscyclus

Onze opleidingscycli bestaan uit twee dagen adviesateliers en twee halve dagen workshops. In totaal vier dagen theorie en praktische hulpmiddelen, kracht bijgezet door getuigenissen van ondernemers en deskundigen op het gebied van economie en cultuur.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur: twee dagen (9.30-17.00 uur) + twee halve dagen

Prijs (face-to-face): € 150 (lunch en presentaties van de twee dagen inbegrepen)

Prijs (online sessie): € 75,00 (presentaties van de twee dagen en replay inbegrepen)

De adviesateliers staan open voor alle soorten projecten en vormen een essentiële stap in de begeleiding van cultuur-/erfgoedprojecten binnen Prométhéa.

Masterclasses

De masterclasses zijn een gelegenheid om bepaalde thema’s die tijdens de opleidingscycli zijn behandeld, uit te diepen. Deze online seminars worden geleid door deskundigen uit de privésector.

Deze webinars vormen een gelegenheid voor culturele en erfgoedactoren om van gedachten te wisselen over gemeenschappelijke zorgen fondsenwerving in de privésector.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur: twee uur (14.00-16.00 uur)

Prijs: € 15 (inclusief replay)

Online.

Photographie d'une masterclass
Photographie d'un speed coaching de Prométhéa

Speed coachings

Speed coachings zijn twee tot drie sessies van 30 minuten waarin u vragen kunt stellen en kunt profiteren van de inzichten van deskundigen.

Een probleem analyseren, een standpunt van buitenaf krijgen, uw pitch oefenen, … Gesprekspartners uit het bedrijfsleven bieden u hun deskundigheid aan op het gebied van projectbeheer, budgetanalyse of management en ook juridisch advies.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur: twee uur (15.00-17.00 uur)

Prijs: Gratis

Alleen voor culturele en erfgoedactoren. Face-to-face.

Conferenties

Om ons opleidingsaanbod te vervolledigen, werkt Prométhéa regelmatig samen met andere organisaties om thema’s rond de diversificatie van de financiering te behandelen.

Photographie prise lors de la conférence "Décarbonons la culture" en partenariat avec Triodos Bank