De tweede editie van de NATIONA(A)L Artist Market komt eraan!

Nationa(a)l Artist Market affiche eme édition

De tweede editie van de NATIONA(A)L Artist Market vindt dit najaar plaats in het hart van de Belgische hoofdstad. Dit evenement wil het publiek opnieuw betoveren met onverwachte en poëtische ontdekkingen, waarbij de grenzen tussen traditionele tentoonstellingen, markten en beurzen vervagen.

Gedurende 3 dagen krijgen 130 kunstenaars en lokale culturele initiatieven, geselecteerd door een jury van professionals uit elke sector, de kans om hun producties tentoon te stellen en te verkopen, en om het enthousiasme van het grote publiek voor de Belgische kunstscène te stimuleren en nieuw leven in te blazen!

De NATIONA(A)L Artist Market is zowel een meeslepende ervaring als een exclusief evenement voor de opkomende hedendaagse kunstscène en zal live ontmoetingen met de kunstenaars aanbieden op zijn digitale platform, waarop hun werk en de producten van lokale culturele initiatieven worden verkocht.

Het bezoekersparcours zal in de ruimte worden georganiseerd per kunstdiscipline – beeldende kunst, mode, design, uitgeverij & muziek – en per prijsklasse (toegankelijke kunstenaarsstukken en/of beperkte edities).

Afspraak van 4 tot 6 november in het Maison de la Poste! Meer infos.

NATIONA(A)L

NATIONA(A)L is een vereniging zonder winstoogmerk die zichtbaarheid en steun biedt aan lokale kunstenaars en culturele initiatieven. Het heeft tot doel het grote publiek opnieuw in contact te brengen met de lokale kunstscènes die actief zijn in de volgende disciplines: beeldende kunst, mode, design, uitgeverij en muziek.

De lokale Belgische kunstscène binnen handbereik!

NATIONALSTORE.BE is een online platform waarop u producten van lokale kunstenaars actief in mode, beeldende kunst, design, boeken en/of muziek kunt ontdekken, vinden en kopen. Deze promotie- en distributieruimte heeft tot doel om de grootste online marktplaats voor producten van lokale kunstenaars te worden.

© 2022, Sophie Carrée – NATIONA(A)L – Persbericht