thumbnail_sans titre-8234

Louis De Waele is een multidisciplinaire groep die actief is in de bouw, vastgoedontwikkeling, renovatie en high-end maatwerk. Elke entiteit heeft zijn eigen werkterrein, maar we zijn verenigd door een passie voor ons vak en sterke waarden. Louis De Waele is 100% eigendom van de Rabot Dutilleul groep. Deze onafhankelijke familiegroep is aanwezig in Frankrijk en België en is een van de belangrijkste Franse bouwbedrijven.

Onze wortels gaan meer dan 150 jaar terug. Wij zijn trots op onze staat van dienst, onze geschiedenis en onze knowhow. Wij hebben bijgedragen tot de realisatie van emblematische projecten in Brussel in de meest uiteenlopende sectoren (kantoren, huisvesting, onderwijs, cultuur, gezondheid, enz.). Voorbeelden hiervan zijn de gebouwen van de Europese instellingen, het Nationaal Theater, de Université Libre de Bruxelles, de Galeries Anspach, enz. Onze fundamenten zijn stabiel en solide.

Onze 250 medewerkers zijn onze grootste troef. Zij zijn het hoofd, het hart en de handen van Louis De Waele. Onze bedrijfscultuur is diep menselijk, welwillend en gebaseerd op sterke menselijke waarden en respect voor het erfgoed en het milieu. Elk project, elke bouwplaats is een kans om aan de toekomst te bouwen. Duurzaamheid geeft betekenis aan onze activiteiten. Het is de kern van onze zakelijke aanpak.

Ontdek het bedrijf