thumbnail_WUST-Team

WUST is een algemene bouwonderneming waarvan de teams met inzet samenwerken om complexe projecten te voltooien in een klimaat van vertrouwen met haar klanten en partners. Zowel het bedrijf als het personeel laten zich leiden door de sterke waarden Betrokkenheid, Verantwoordelijkheid en Positiviteit. WUST en haar algemene aannemingsbedrijven, COBELBA en WUST LUX, zijn actief in alle sectoren van de bouw en zijn aanwezig in Wallonië, Brussel en het Groothertogdom Luxemburg.

De onderneming doet ook een beroep op haar gespecialiseerde dochterondernemingen om haar dienstenaanbod te vervolledigen. ACMP is actief op het gebied van metaalbouw en ijzerwerk. SDW, een ontwerper op maat, is gespecialiseerd in de creatie van meubilair en de inrichting van commerciële ruimtes, kantoren en hotels.

Naar onze mening verschillen de waarden van het mecenaat sterk van die van andere commerciële benaderingen, zoals sport-, culturele of gastronomische sponsoring, die over het algemeen “spot”-operaties zijn.

De gedachte dat men via het werk van een analysecommissie op bescheiden en nederige wijze kan bijdragen tot de opkomst van al dan niet jong talent of tot de versterking van een culturele activiteit die aan zoveel mogelijk mensen wordt aangeboden, zonder beperking van categorie of leeftijd, door ad hoc structuren ter beschikking te stellen … is zeer opwindend. Wij vinden het ook onze verantwoordelijkheid als ondernemers om bij te dragen aan de goede gang van zaken bij andere ondernemers, anders maar zo belangrijk.

Ontdek het bedrijf